Dne 21.6. prodejna ve Strakonicích otevřena pouze v čase 13:00 - 16:00. Děkujeme za pochopení

Hodnocení obchodu

4,9 37 hodnocení
5
36x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PB Avatar autora Pert Bartoš | 21.5.2024
RH Avatar autora Radovan Háša | 18.5.2024
Než jsem stan objednal, jel jsem si ho raději prohlédnout na prodejnu. Skvělý prodejce co vše vysvětlil, probrali jsme možnosti pro mé potřeby a po výběru jsem měl druhý den stan doma. Profi a rychlý přístup. A veliká spokojenost se stanem NoHelp 2024.Urcitě objednám markýzu, líbí se mi možnost montáže přímo na tělo stanu.
Avatar autora Tomáš Šubrt | 17.5.2024
Vše ze strany obchodu proběhlo v pořádku. Jsem spokojený s prostředím stanu uvnitř, zejména tapecu na stropě, odkládacích míst pod stropem i po stranách a oceňuji venkovní zámky. Ve stanu byla přibalená i ruční solární svítilna. Do budoucna jsem zvědavý jak budou fungovat zipy a jak budou spolehlivé, jelikož byl stan zabalen v ochranném pouzdře se zipem, který byl v jednom místě poškozený a zapnout zpět už nešel, tak obal bych mohl znovu použít jen po výměně zipu. Stejné zipy jsou použity i na okna, vstupy a clony. Výrobek tím nijak nesnižuju. Stát se to při výrobě může. Ohledně dopravce(FOFR) se to mělo tak, že v pondělí byl stan svážen a požadované doručení bylo ve čtvrtek,(středa státní svátek), ve sledování byla poslední zmínka o pohybu v úterý, takto to bylo i celý čtvrtek, v pátek jsem zastavil na depo, jestli jej tam náhodou nemají. Měli, ale ve sledování stále zmínka, že se stále sváží. V pátek taky nebyl vypravený na doručování se stejným stavem ve sledování, Kterej den by se nakonec vezl netuším. Odvezl jsem si jej sám. Pokud by tyto situace s dopravcem přetrvávaly, doporučil bych jej změnit. Jinak vše je ok a prodejce doporučuji. Zakoupený stan Myrmutt XL
PK Avatar autora Pavel Kropáček | 13.5.2024
Pořídil jsem stan Bjormutt XL. Skvělý přístup prodejce, rychlé dodání. Jen bych uvítal nějaký video návod k montáži. Musíte celý stan otevřít, abyste našli kotvící prvky k uchycení uvnitř. Ale to po telefonu rychle vyřešeno. Zatím testováno jen 1x, zpracování a kvalita super, složení si chce párkrát vyzkoušet, ale jinak bez větších problémů i v jedné osobě. Doporučuji.
IR Avatar autora Igor Růžička | 8.5.2024
Avatar autora Radim Čegan | 8.5.2024
Perfektní přístup prodejce, úžasné rychle dodání (na tak velký balik). Bjormut XXL velikostně úžasný, nouzově se vejde 2dospěli a 3 děti. Pro 3 osoby naprosto luxusní spaní. Rozložení krásně jednoduché a rychlé. Skladani ještě musím vychytat. Uvítal bych možná nějaký video návod.
JV Avatar autora Jiří Valášek | 16.4.2024
MP Avatar autora Marcel Pokorny | 5.4.2024
Avatar autora Michal Šimek | 29.3.2024
Expediční hliníkový autostan Girmutt je perfektní a kvalita super sice zatím nevyzkoušen ale už se moc těším😂……..tak teď k hodnocení obchodu autostan mě přišel jiný než objednaný ale po tel. domluvě vše vyřešeno a do dvou dnů vyměněno. Za mě super komunikace a přístup proto doporučuji!!!
Avatar autora Anna Šmídová Černá | 29.3.2024
Perfektní přístup prodejce. Stan paráda Bjormut XL vyzkoušeno v Nizozemí za velmi větrného počasí a paráda. V noci 6 stupňů a vzhledem k tomu, že nesnáším spacák, tak pod peřinou a zima nebyla :) Doporučuji směrovat skořepinu stanu proti větru :D A.
JL Avatar autora Jan Lekeš | 25.3.2024
Domluva lehce vázne
MN Avatar autora Miroslav Novotný | 22.3.2024
LJ Avatar autora Lenka Janischová | 17.3.2024
Vstřícní prodejci, věnovali se nám mimo otevírací dobu, v sobotu, když jsme nebyli schopni dojet v týdnu. Vše nám ochotně ukázali, stany otevřeli, nikam nás netlačili. Neměli naši vybranou barvu, tak jsme domluvili DPD. Stan přišel v pořádku. Až bude používán, napíšeme recenzi.
OK Avatar autora Ondřej Kadlec | 12.3.2024
J Avatar autora Jakub | 12.3.2024
MJ Avatar autora Marek Jiránek | 12.3.2024
Skvělá komunikace
MS Avatar autora Miroslav Sedláček | 12.3.2024
Perfektní jednání za mě velká spokojenost
MO Avatar autora Milan Onderka | 9.3.2024
JJ Avatar autora Jiří Jelínek | 8.3.2024
Nemám co vytknout, skvělý osobní přístup obchodu i prodejce. Ví o čem hovoří, dokáží odpovědět i na technické detaily. Z osobního rozhovoru jem nabyl dojmu nadstandartního přístupu k zákazníkovi jak při prodeji, tak při případném dalším řešení dotazů. Přístup, komunikace, ochota, žadné mazání medu kolem úst :-)) Po dlouhé době obchod, kde prodejem produktu nekončí zájem o zákazníka. Nevidím důvod nedoporučit.
MH Avatar autora Miroslav Hájek | 2.3.2024
Perfektní domluva a popis po telefonu, předvedení na místě, pomoc s instalací na střechu, slovo dalo slovo a odjížděl jsem se stanem. Velmi kvalitní materiály, zpracování i design. Vstřícné jednání a přístup. Jsem velmi spokojen.
Nahoru
37 položek celkem